Miep van der Zee-trofee

Afgelopen weekend mochten we uit handen van Ben Bloem, wethouder ChristenUnie Apeldoorn, de Miep van der Zee-trofee ontvangen.

Deze waardering wordt uitgereikt aan personen die zich ‘binnen de Apeldoornse samenleving bijzonder onderscheiden op het terrein van cultureel erfgoed, natuurbehoud, relatie kerken en samenleving, en/of omzien naar een ander.

Wij passen in het profiel van de criteria: de wijze waarop wij met de boerderij en land aan natuurbehoud doen. En tegelijk vanuit omzien naar de naasten: allerlei mensen worden bij ons opgevangen en kunnen als vrijwilliger of hulpboer onder begeleiding aan de slag.
Wij zijn blij en trots dat we deze trofee in ontvangst mochten nemen.

Lees ook Stentor Artikel

De trofee is vernoemd naar de inmiddels overleden Apeldoornse CU-raadslid Miep van der Zee.