Theeschenkerij

Een heerlijk theeconcept voor een echte theebeleving

Naast ons theeconcept, serveren wij ook verse muntthee uit eigen moestuin met een vleugje honing van de imker uit de regio

Welkom in onze Theeschenkerij

Geopend op donderdag en vrijdag van 10.30 - 15.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur
Gesloten op feestdagen, Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag en tussen Kerst en Oud & Nieuw

Wees welkom in de prachtige theeschenkerij!

De theeschenkerij bevindt zich eveneens op onze zorgboerderij en vergaderlocatie de Wenum Hoeve. In de theeschenkerij serveren wij heerlijke thee volgens een theeconcept voor een echte theebeleving. Deze thee is tevens verkrijgbaar in onze boerderijwinkel. Maar ook serveren wij verse muntthee uit eigen moestuin met een vleugje honing van de imker uit de regio. Liever een kopje koffie of een sapje? Uiteraard is dat ook mogelijk! 

Onze hulpboeren vertellen je graag met welke lekkernijen je jouw unieke smaakbeleving kunt aanvullen om extra te genieten! Wat dacht je van een Wenum Hoeve wafel of een met ‘zorg’ bereide appeltaart? Maak van jouw Wenum Hoeve beleving een unieke en smaakvolle beleving!

Kom je met een (grote) groep, dan graag eerst even van te voren reserveren. Wees welkom in onze theeschenkerij op zorgboerderij en vergaderlocatie de Wenum Hoeve. Of kijk op de Facebook Pagina van de Wenum Hoeve voor alle nieuwtjes.

Meer weten over de mogelijkheden van de Wenum Hoeve?

Kom langs of neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden!