Bloemen- en pluktuin

Op het erf van de Wenum Hoeve

Verse groente, fruit en een boeket fleurige bloemen. Wie wordt daar nu niet blij van!

Mooie producten

Van ons eigen erf

Verse groente, fruit en een boeket fleurige bloemen. Wie wordt daar nu niet blij van!

Wij beschikken bij de Wenum Hoeve over een eigen bloemen- en pluktuin. Kom gezellig mooie kleurrijke bloemen plukken en snoepen van de verse aardbeien uit onze pluktuin. Kinderen vinden het fantastisch! Pluk verse kruiden die je kunt gebruiken om het vlees of de krop sla uit onze boerderijwinkel op smaak te brengen of verras je moeder, vriendin of buurvrouw met een mooi fleurig boeket bloemen. 

In de bloementuin vind je, afhankelijk van het seizoen, diverse soorten snijbloemen en nog echte boeren bloemen: de Dalia. Prachtige kleuren sieren de bloementuin, ruik de geur van verse bloemen en pluk een boeket veldbloemen voor thuis in de vaas of om cadeau te geven natuurlijk. Leuk om te plukken, leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen.

Kijk op onze Facebook Pagina of op Insta wanneer de bloemen- en pluktuin weer geopend is. De boerderijwinkel is geopend op donderdag en vrijdag van 10.30 uur tot 15.00 uur. Op feestdagen, Goede Vrijdag, Koningsdag,  Hemelvaartsdag 18 + 19 mei en tussen Kerst en Oud-Nieuw is de Wenum Hoeve gesloten.

Meer weten over de mogelijkheden van de Wenum Hoeve?

Kom langs of neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden!