Events

Op een inspirerende locatie

Laat ons bijdragen aan een onvergetelijk event. De Wenum Hoeve biedt een inspirerende locatie, vele faciliteiten, originele ideeën voor de invulling van uw event en zal u onbetwist even uit uw dagelijkse sleur halen!

Het platteland, de geuren & geluiden

maken dat u echt even los bent van de dagelijkse sleur

Alle ruimte voor uw Event!

Op het erf van de Wenum Hoeve staan diverse opstallen, waaronder een kapschuur en 2 ligboxenstallen. Rondom de hoeve liggen onze landerijen van circa 20 hectare. De sfeer van het platteland, de geuren en geluiden maken dat u echt even los bent van de dagelijkse sleur.

Door de jaren heen hebben wij al heel wat events verzorgd voor kleine en grote groepen. Proeverijen van activiteiten of lekkere hapjes/drankjes, business events, teamdagen, opendagen, klusdagen en Vrij-Mi-Boe. Afhankelijk van de 4 seizoenen bijvoorbeeld: ’t Is lente op de boerderij, kerstmarkt, Winter Wonder etc.

Past dit bij uw bedrijf of organisatie en wilt u een keer met ons brainstormen over de mogelijkheden? Laat u gerust inspireren en neem contact met ons op!

Kijk ook op onze site bij Teambuilding. Of bezoek de Facebookpagina van de Wenum Hoeve of kijk op LinkedIn bij ‘Wenum Hoeve Vergaderen’ voor alle actuele activiteiten.

Vergaderruimtes

Diverse ruimtes waaronder de prachtige Tableaux Vivant, met uitzicht op de koeienstallen. 

meer lezen >

Arrangementen

Een activiteit op de boerderij om uw vergadering of event mee aan te vullen.

meer lezen >

Teambuilding

Een inspirerende locatie met alle ingrediënten in huis voor een leerzaam avontuur.

meer lezen >

Events

Het platteland, de geuren en geluiden maken u even los van de dagelijkse sleur.

meer lezen >

Meer weten over de mogelijkheden van de Wenum Hoeve?

Kom langs of neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden!