Teambuilding & events

Handen uit de mouwen!

Op het erf van de Wenum Hoeve staan diverse opstallen, waaronder een kapschuur en 2 ligboxenstallen. Rondom de hoeve liggen onze landerijen van circa 20 hectare. De sfeer van het platteland, de geuren en geluiden maken dat u echt even los bent van de dagelijkse sleur. Naast onderstaande activiteiten maken wij graag voor u een programma op maat!

Maak je keuze!

kom los van de dagelijkse sleur!

Wilt u een keer met ons brainstormen over mogelijkheden op maat? Laat u gerust inspireren en neem contact met ons op!

Handen uit de mouwen!

Op de boerderij is er altijd genoeg te doen. Van het verzorgen van dieren of het groene werk. Kom met uw bedrijf meehelpen op de hoeve! Dit kunt u combineren met onze doelgroep die op de zorgboerderij komt, dit zorgt voor extra veel enthousiasme en een goed gevoel.

Proeverij op de Boerderij

Leuk en lekker een Proeverij op de boerderij. Diverse lekkernijen van eigen- en streekproducten, of diverse activiteiten op de boerderij uitproberen? De ongedwongen sfeer van de hoeve, de geur van de boerderij, zorgen voor een natuurlijke dag.

Wei Hei Dag

Uw Hei-dag: probeer dit eens op de boerderij, met een Wei-dag of moeten we zeggen Wij-dag!? Terug naar de basis, wij denken graag met u mee!

Boerderij Dag

Een Boerderij Dag op de hoeve, Hollandser kan het toch niet? Combineer dit met Koeiengolf, klussen op de hoeve of Oud Hollandse spelletjes

Met de Franse slag!

Een Franse dag, Jeux des Boules, lange tafels in de boomgaard! Voel je een dag Picasso en boek er een schilderworkshop bij.

BOE-Camp!

Een Sportieve Dag met het bedrijf, van BOE-Campen, een  mooie wandeling op een van de Klompenpaden, of een hardloopclinic van de prof Gert-Jan Liefers. Ook andere activiteiten zijn mogelijk.

Paarden & Koeien Spiegelen

Individueel of per team met dieren spiegelen, een bijzondere ervaring! Thema’s gaan over vertrouwen, samenwerken, resultaat gericht werken, doelen halen, non-verbaal sterk overkomen en teamgeest creëren. Vraag naar de mogelijkheden!

Schapen drijven

Schapen drijven op de mooie Wenumsevelden onder professionele begeleiding van Sheepdog-e Xperience, Thema’s zijn o.a. leiderschap, communicatie en samenwerking. Vraag naar de mogelijkheden!

Buitenkokers

Buitenkokers organiseert unieke kookworkshops door te koken op houtvuur. Op de hoeve hebben we een 3-poot en een houtgestookte Oklahoma BBQ met met smoker. Buitenkoken is proeven en ervaren!

Meer weten over de mogelijkheden van de Wenum Hoeve?

Kom langs of neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden!