Boerderijwinkel

Producten uit eigen regio én van eigen erf!

Verse groente en bloemen uit onze Moes- en Pluktuin. Jam, honing en andere lekkernijen. Maar we hebben ook accessoires zoals tassen, huiden en leuke en lekkere cadeaus. En we verkopen ook vlees, super lekker vlees!

Welkom in onze winkel

Geopend op donderdag en vrijdag van 10.30 - 15.30 uur Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur

 

GESLOTEN

2e Paasdag I Koningsdag I Hemelvaartsdag + vrijdag erna I 2e Pinksterdag I

Zomervakantie van 3 t/m 18 augustus ’24

 

Kom gerust is een kijkje nemen in de winkel van de Wenum Hoeve!

Naast onze Zorgboerderij en Vergaderlocatie beschikken wij over een sfeervolle Boerderijwinkel. In onze winkel vind je duurzame en streekgebonden producten, maar ook seizoensgebonden producten afkomstig van ons eigen land. Wij verkopen o.a. verse groente, fruit en bloemen uit onze Moes- en Pluktuin, maar ook EIGEN producten als vlees en hachee, stoofpotje, goulash. Maar ook van eigen kippen eieren, diverse soorten jam en honing en andere (h)eerlijke producten vind je in onze Boerderijwinkel.

Daarnaast verkopen wij accessoires zoals tassen, portemonnees, riemen van koeienhuiden, servetten, kaarsen ansichtkaarten en andere leuke en smaakvolle producten. Bijzonder is, gezien onze lange geschiedenis met Paleis het Loo, dat wij producten (thee en jam) van het Paleis in onze winkel verkopen.

De winkel wordt mede gerund door hulpboeren (cliënten) en vrijwilligers. Kom gerust een bezoekje brengen aan de Boerderijwinkel van de Wenum Hoeve. Waar de kalfjes voor de winkel staan, graag geknuffeld willen worden en waar je (h)eerlijke seizoens- en streekgebonden producten kunt vinden.

Combineer het met een bezoek aan één van de prachtige Klompenpaden, het Holhorsterpad en het Kopermolenpad. Tevens zijn er mooie kleinere eigen wandelroutes door ons samengesteld rondom onze boerderij te bewandelen.

Kijk ook op de Facebook  en Instagram voor alle nieuwtjes.

Wees welkom op de Wenum Hoeve!

 

Meer weten over de mogelijkheden van de Wenum Hoeve?

Kom langs of neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden!