Puur & Vers

Eigen en streekgebonden producten

Eieren, jam, vlees, fruit, honing, boontjes, peultjes, prei, verse kruiden, sla, aardbeien, komkommer, tomaat en meer…

Mooie producten

In onze sfeervolle Boerderijwinkel

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je eet. Daarom maken wij gebruik van eigen en streekgebonden producten.

Zo verkopen wij in onze boerderijwinkel honing van imkers uit de regio, maken wij onze eigen jam, verkopen we eieren van onze kippen en wordt er bijvoorbeeld speciaal eierroom voor de Wenum Hoeve gemaakt. De seizoensgebonden groente en fruit in de winkel komen uit onze eigen moestuin, boontjes, peultjes, prei, verse kruiden, sla, aardbeien, komkommer en tomaat. De zelfslachtende slager Ter Weele uit Oene, voorziet ons van (eigen) vlees van de Hereford koeien in de boerderijwinkel. Daarnaast verkopen wij in onze winkel openhaardhout en aanmaakhoutjes om gezellige en warme vuurtjes te maken.

Zoekt u een cadeau? Een cadeau met een verhaal? Wij verkopen handgemaakte producten in onze boerderijwinkel, gemaakt door onze hulpboeren. Superleuk en origineel om cadeau te geven. Voor andere leuke en lekkere producten neem gerust een kijkje in onze sfeervolle boerderijwinkel.

Kun je niet kiezen uit al die prachtige producten en cadeaus? Geef een cadeaubon of laat een mooi pakket samenstellen met diverse Veluwse (h)eerlijke streekproducten en specialiteiten van de Wenum Hoeve. Daar kun je absoluut mee voor de dag komen!

Kijk ook eens op de Facebook pagina van de Wenum Hoeve voor alle nieuwtjes.

Meer weten over de mogelijkheden van de Wenum Hoeve?

Kom langs of neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden!