Mooie review Kidsproof

De dames van Kidsproof hebben gebruik gemaakt van onze vergaderruimte. In de bijlage de review hiervan. Wij zijn zeer blij met deze recentie! Dank jullie wel dames van Kidsproof en graag tot ziens!

Vergaderen tussen de koeien! Het werkt!

Of ik even een vergaderlocatie kan regelen in Apeldoorn? Ja dat kan ik, en nadenken hoeft niet want pas geleden heb ik een rondleiding gehad bij de Wenum Hoeve, zorgboerderij, vergaderlocatie en landwinkel! Dit lijkt mij de ideale plek voor een overleg met mijn Kidsproof collega’s, allemaal vrouwen die houden van unieke en inspirerende plekken!

Bij de Wenum Hoeve ben je op het platteland, op een boerenhoeve met veel historie en in een vergaderzaal dié grenst aan de koeienstal. Dat ruik je én dat zie je, want er zit een raam waar vanuit je de koeien ziet en zij jou! Even totaal wat anders dan een vergaderzaal in de binnenstad en dat doet ons erg goed. Er is genoeg parkeerruimte, uiteraard volledig gratis, en op het erf worden wij persoonlijk welkom geheten door Gert-Jan, die samen met zijn vrouw de Wenum Hoeve runt. Binnen staat de koffie klaar, een dienblad met allemaal verschillende soorten thee en een cake.

De zaal kun je opdelen in twee ruimten, handig want zo hebben wij voor onze groep van acht toch een knusse ruimte. Sanitair vind je om de hoek en is erg netjes. Wij kwamen er nu om even flink meters te maken richting toekomst. Dat is gelukt, iedereen ging blij en geïnspireerd de deur uit. En we onthouden de locatie, en de extra mogelijkheden! Er zijn leuke extra’s te koppelen aan het gebruik van de locatie.

De omgeving is erg fijn om te wandelen, er loopt een Klompenpad langs de Wenum Hoeve. Op het erf kun je boerengolf spelen en ook tof richting het voorjaar; een uitbreiding met koken buiten op het erf! Wenum Hoeve is echte aanrader!