Open Dag 2014 | Opening ‘Stilteplek’ wethouder Blokhuis

Vele bezoekers wisten de boerderij te vinden. Onder het genot van verschillende hapjes en drankjes kon de boerderij worden bekeken. Hoogtepunten waren de opening van de aangebouwde boerenkeuken, of te wel de ’ Koestal”  en de onthulling van de nieuwe stilteplek voor de hulpboeren. Een mooie verrassing was dat wethouder Paul Blokhuis de stilteplek kwam openen.

Leuke kraampjes waar van alles werd verkocht sierden het geheel op. Voor de kinderen was er ook van alles georganiseerd. Naast het kunstkoe melken kon er worden geskelterd. Ook voor hun waren lekkere hapjes geregeld, waaronder poffertjes en ijs. Prachtige weersomstandigheden maakten deze dag extra sfeervol.

Wij danken iedereen voor alle belangstelling en zeggen: “Op naar de opendag 2015!”