Rijdercup

Jaarlijks strijden verschillende leden van business-clubs, rotary’s en netwerkgroepen om de zogenaamde Rijdercup.

Een golffestijn waar altijd een goed doel aan gekoppeld is. Dit jaar was onze boerderij het goede doel. 

Om 10.00 uur precies was ons promotieteam gereed om alle golfers te voorzien van een eigen ingepakte appel met koek. Even voor het startschot gaf zorgboer Gert Jan nog een korte inleiding over de boerderij en met name de rol van de stichting Vrienden van de Wenum Hoeve. Na afloop van de wedstrijd ging Rotary Apeldoorn Noord met de trofee aan de haal. Lydia Gerrits mocht namens de stichting de cheque met de opbrengst in ontvangst nemen, wel € 3.500,-. Het bestuur van de stichting heeft al een mooie bestemming voor dit geld gevonden: veiligheidsmaterialen/kleding voor de hulpboeren werkzaam in de bosbouw bij onze boerderij. 

Wij zijn alle golfers en met name Golf- en Businessclub de Scherpenbergh dankbaar dat onze boerderij dit prachtige bedrag ten deel is gevallen.