« Terug naar Bezoekers

Vergaderruimte

Rustig vergaderen, weg van de drukte van de stad en kantoor, even loskomen op het platteland en uitzicht op de koeienstal. Dat kan bij ons.

 

Onze vergaderruimte heeft een eigen entree met garderobe en toilet. De ruimte is in te delen naar wens. Tafels en stoelen zijn flexibel neer te zetten.
Door middel van een geluidswand kan de ruimte worden opgesplitst in twee delen. Afhankelijk van de grootte van de groep. Er is een kleinere aparte ruimte waar overleg in loungesetting kan plaatsvinden.
Alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Vanuit de vergaderruimte heeft u rechtsreeks toegang tot het terras en boerenerf. Hier verblijft u midden op de boerderij. Wederom met uitzicht op de koeienstallen. 
Een prachtige Tableaux Vivant!

Tussendoor een wandeling cq. frisse neus halen op het boerenerf en in de omgeving. Dit eventueel onder begeleiding van de zorgboer of -boerin. Zij kunnen u even meenemen in het reilen en zeilen van een (zorg)boerderij.

U heeft de beschikking over wifi, beamer, flipover en geluidsapparatuur. De ruimte leent zich ook prima voor een zogenaamde bioscoop-opstelling voor presentaties aan grotere groepen.

Voor arrangementen klik hier.
Voor meer informatie: Vergaderen@wenumhoeve.nl of 06-18934832.

In alle rust