Inloop & Info Herenboeren bij Wenum Hoeve

Samen duurzaam voedsel produceren. Grip krijgen op eten: gezond eten, weten waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt.

Erop kunnen vertrouwen dat het eten eerlijk is geproduceerd, met respect voor de boer, de dieren en de natuur.

Er wordt heel serieus gekeken naar de mogelijkheid om bij Wenum Hoeve te komen tot een zogenoemde Herenboerderij. De plek waar een groep mensen een stuk land pachten, een boer in dienst nemen en zorgen voor eigen voedsel.

Om van start te kunnen gaan als Herenboerderij is het belangrijk dat er voldoende geïnteresseerden zijn die op termijn ook bereid zijn om per huishouden een eenmalige investering te doen. Hoeveel die is, welke stappen gezet moeten worden en wat het oplevert, wordt verteld tijdens de inloopmiddag en inloopavond.

Info bijeenkomst:

zaterdag 11 januari 15.00-17.00 uur

zaterdag 8 februari 10.00-12.00 uur

woensdag 19 februari 20.00-22.00 uur

zaterdag 7 maart 10.00-12.00 uur

Meer informatie over Herenboeren: www.herenboeren.nl

Samen duurzaam voedsel produceren. Grip krijgen op eten: gezond eten, weten waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt.

Erop kunnen vertrouwen dat het eten eerlijk is geproduceerd, met respect voor de boer, de dieren en de natuur.

Er wordt heel serieus gekeken naar de mogelijkheid om bij Wenum Hoeve te komen tot een zogenoemde Herenboerderij. De plek waar een groep mensen een stuk land pachten, een boer in dienst nemen en zorgen voor eigen voedsel.

Om van start te kunnen gaan als Herenboerderij is het belangrijk dat er voldoende geïnteresseerden zijn die op termijn ook bereid zijn om per huishouden een eenmalige investering te doen. Hoeveel die is, welke stappen gezet moeten worden en wat het oplevert, wordt verteld tijdens de inloopmiddag en inloopavond.

Info bijeenkomst:

zaterdag 11 januari 15.00-17.00 uur

zaterdag 8 februari 10.00-12.00 uur

woensdag 19 februari 20.00-22.00 uur

zaterdag 7 maart 10.00-12.00 uur

Meer informatie over Herenboeren: www.herenboeren.nl