Boerderijwinkel en Theeschenkerij

Onze Boerderijwinkel is open op donderdag en vrijdag van 10.30 uur tot 15.00 uur.
Gesloten op feestdagen, Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag en tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Welkom in onze Boerderijwinkel en Theeschenkerij!

In de Boerderijwinkel verkopen we producten uit eigen regio én van eigen erf! In het seizoen hebben we verse groente en bloemen uit onze Moes- en Pluktuin. Jam, honing en andere lekkernijen. Maar we hebben ook accessoires zoals tassen, huiden en leuke en lekkere cadeaus.

Ook verkopen we vlees, super lekker vlees! Bij ons op de boerderij worden namelijk Hereford runderen gehouden.  Een bijzonder ras die in alle jaargetijden probleemloos buiten verblijven. Deze runderen leveren hoogwaardig vlees met een karakteristieke lekkere, volle smaak en malsheid. Slagerij Ter Weele uit Oene, slacht en verpakt het vlees voor de Wenum Hoeve. Korte lijnen, traceerbaar en duurzaam, ons motto is;  “Weet wat je eet!”

Bij de Theeschenkerij serveren we heerlijke koffie, thee en uiteraard met iets lekkers. Onze hulpboeren (cliënten) helpen u graag en doen zo verkoop- en horeca ervaring op.

Combineer een bezoek aan onze Boerderijwinkel ook eens met een wandeling. Pal voor onze deur lopen prachtige Klompenpaden! (Holhorsterpad en Kopermolenpad) Ook zijn er kleinere wandelroutes  rondom de boerderij, voor een mooie tussenstop.

U bent van harte welkom!

 

 

 

Welkom