Boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel is open op donderdag en vrijdag van 10.30 uur tot 15.00 uur.
Gesloten op feestdagen ( Hemelvaartsdag). Tevens gesloten van 15 t/m 29 juli.

We hadden al langer plannen een boerderijwinkel te openen. Eentje waar je verschillende streek- en eigen producten kan kopen, maar ook een tussenstop voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. De plannen hebben gestalte gekregen en de winkel is geopend.

We starten rustig, groeien met zorg.

Waar moet je aan denken bij streek- en eigen producten:
Jam, honing, groente uit de moestuin, fruit, mosterd.
En verschillende accessoires zoals tassen, huiden en hebbedingetjes. Daarnaast een koffie- en theeschenkerij. Een mooie tussenstop om tijdens een fietstocht of wandeling even bij te komen in de natuur onder het genot van een kopje koffie of thee met een echte Wenumse wafel!

Maar ook vlees! Bij ons op de boerderij worden Hereford runderen gehouden. Een bijzonder hard en taai ras!
In alle jaargetijden kunnen ze probleemloos buiten verblijven.
De Hereford produceert uit goedkoop ruwvoer een hoogwaardige vleeskwaliteit in een goede hoeveelheid. De vleeskwaliteit blijft lange tijd behouden. Liefhebbers zijn van mening dat Herefordvlees van een koe van zo’n 6 jaar nog steeds die karakteristieke lekkere, volle smaak en malsheid heeft, die bij de meeste rassen niet wordt bereikt. In onze boerderijwinkel is dit vlees te koop.

Door rustig te starten, twee dagen per week, kunnen we onze hulpboeren goed opleiden en begeleiden om de verkoop, maar ook de bediening te leren.
U bent van harte welkom op donderdag of vrijdag tussen 10.30 uur en 15.00 uur om een kijkje te komen nemen. (m.u.v. feestdagen) Tijdens een van de mooie wandelroutes rondom de boerderij bijvoorbeeld.
Wij zien u graag!

Welkom